(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk/xfbml.customerchat.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Circuit Italia ✈︎

Ce puteti vedea in Italia

Ce spun clientii nostri

  • Alexandru Dinu
    Excursia din Amalfi a fost una dintre cele mai frumoase excursii la care am participat. Ghidul ne-a oferit foarte multe informatii despre fiecare loc vizitat. Am participat la toate excursiile si am facut intr-adevar cunostinta cu gastronomia locala si cultura italiana. Multumim organizatorilor!
  • Teodora Dumbrava
    Excursie de vis! Am vizitat locuri superbe de care ne vom aminti de fiecare data cu mare placere. Organizarea a fost exceptionala! Deja ne-am rezervat inca o excursie impreuna cu Premio Travel. Este a saptea excursie si am fost de fiecare data foarte multumiti de serviciile primite.
  • Adriana Gheorghe
    Minunata excursie! O combinatie unica intre Italia si Franta! Hotelul a fost foarte bine pozitionat, autocarul confortabil, ghidul foarte bine pregatit si inghetata delicioasa. Asteptam cu mare nerabdare sa mai particpam la o alta excursie in Italia!